НМК «ІПО» вперше провела навчання групи викладачів університету у дистанційному форматі за програмою підвищення кваліфікації «Використання розширених сервісів Google для навчальної діяльності». Навчальним майданчиком став пакет хмарного програмного забезпечення та інструментів для дистанційного навчання від компанії Google G Suit For Eduсation, який одночасно став і об’єктом вивчення, і засобом навчання.
04/17/2020
Платформа «Сікорський» швидко розвивається як у напрямі створення нових веб-ресурсів, так і в частині залученні більшої кількості учасників дистанційного навчання: студентів, слухачів курсів та викладачів.

13 квітня в інституті післядипломної освіти КПІ розпочалися курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників за темою "Використання розширених сервісів Google для навчальної діяльності"
G Suite · 04/11/2020
Всім відома сумна статистика успішних стартапів серед загальної кількості. Можна казати, що погана ідея, погані інвестори, тощо. Фактом є те, що багато стартаперів не мають чіткого розуміння, що саме треба робити з проектом. Тобто виходить, що можна прочитати багато книг, подивитись багато сюжетів про успішні стартапи, можна відвідати безліч лекцій, семінарів "Як зробити успішний стартап" і не отримати чітке розуміння "Що робити?".

04/10/2020
На період карантину навчальний процес у КПІ ім. Ігоря Сікорського повністю перейшов у дистанційний режим. Відповідаємо на найважливіші питання.